Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ronaldo: Bit ću sasvim spreman za finale, uvjeren sam u našu pobjedu!

Ronaldo: Bit ću sasvim spreman za finale, uvjeren sam u našu pobjedu!

Ovoga trenutka još uvijek nisam 100 posto spreman, ali bit ću sasvim spreman u subotu u finalu Lige prvaka protiv Atletica - najavio je Cristiano Ronaldo, napadač Real Madrida.

Ronaldo nije zaigrao u utakmici 38. kola Primere prošlog vikenda protiv Espanyola zbog manjeg zatezanja u zadnjoj loži, što je ozljeda koju je zadobio u zaostaloj prvenstvenoj utakmici protiv Valladolida. No, njegov nastup u finalu Lige prvaka nije pod znakom pitanja, što je i sam potvrdio.

- Radimo cijelu sezonu kako bi igrali utakmice za trofeje. S obzirom na razinu natjecanja u kojima nastupamo, normalno je da vam se ponekad dogode ozljede - veli Ronaldo, te optimistički najavljuje obračun s gradskim rivalom.

- Potpisao sam za ovaj klub kako bih osvajao trofeje. Vrlo sam sretan što ću igrati svoj prvi finale Lige prvaka u Real Madridu. Puni smo optimizma. Ostala su nam još samo četiri dana do finala. Mirni smo, usredotočeni i trudimo se maksimalno koncentrirati na utakmicu.

- Finale je uvijek velika nepoznanica. Nikada ne znate što će se dogoditi. Naravno da želimo pobjedu, ali ne smijemo biti opsjednuti s time, jer to nije dobro. Obje momčadi žele pobjedu i pripremit će svaki najsitniji detalj za utakmicu. Važno je ostati miran, pokušati zabijati golove i uživati u utakmici, te ne biti opsjednut. U Atleticu su uzbuđeni nakon osvajanja španjolskog prvenstva, ali u finalu je svaka momčad jednaka. Ja sam uvjeren da ćemo na kraju slaviti mi - zaključio je Ronaldo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.