Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ronaldo: Svi navijači Real Madrida sanjaju "decimu"

Ronaldo: Svi navijači Real Madrida sanjaju

Dok u madridskom Atleticu sanjaju svoj prvi naslov prvaka Europe, u gradskom rivalu Realu priča se samo o famoznoj "decimi", desetom trofeju prvaka Europe.

Cristiano Ronaldo, prvi strijelac Lige prvaka ove sezone sa 16 pogodaka, bit će jak adut Reala u finalu i svjestan je koliko ovaj deseti naslov znači navijačima. Nada se kako će ga osvojiti već sada u Lisabonu.

- Svi navijači reala sanjaju decimu, deseti naslov prvaka. To je trofej koji godinama pokušavamo osvojiti i koji želimo već predugo. Od prvog dana kada sam došao u klub suočen sam s tim pozitivnim pritiskom osvajanja naslova prvaka Europe. Sada osjećamo da smo na malom koraku od tog ostvarenja - rekao je Ronaldo.

Sergio Ramos zaigrat će u svojem prvom finalu Lige prvaka i želi uživati u tom trenutku.

- To je jedinstveno iskustvo, nagrada za svu žrtvu i sav naporan rad koji smo uložili proteklih godina. Tijekom tog razdoblja nismo imali previše sreće, nijanse su nas dijele od finala, no napokon je došlo vrijeme kada ćemo moći uživati u tom trenutku. Nadam se da ćemo imati razloga za zadovoljstvo - dodao je Ramos koji je nedavno teret favorita prebacio na leđa Atletica utvrdivši da su oni favoriti sami po sebi zbog osvajanja naslova prvaka Španjolske.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.