Sport

Nogomet

Livaja: Igrat ću sve što trener traži od mene

Livaja: Igrat ću sve što trener traži od mene

Nogometaši Rubina odigrali su u nedjelju prijateljsku utakmicu protiv beogradskog Partizana, a prve minute u dresu momčadi iz Kazanja odradio je Marko Livaja.

Rubin i Partizan remizirali su bez pogodaka, a Livaja je odradio prvo poluvrijeme te posljednjih 20 minuta utakmice, bio je vrlo aktivan, no do pogotka nije došao.

- Odradio sam svoju prvu utakmicu, protivnik je bio snažan i ambiciozan, no mislim da smo imali dobre trenutke u igri i šteta što nismo došli do pogotka. Tek trebamo pokazati svoj potencijal, vjerujem da će treneri izvući zaključke iz ovog susreta i da ćemo raditi na otklanjanju pogrešaka.

Livaja je zadovoljniji drugim poluvremenom, a što se tiče svoje pozicije u momčadi, svejedno mu je gdje će ga trener postaviti.

- Zadovoljniji sam s drugim poluvremenom kada smo igrali u drugom sustavu. U tom razdoblju smo bolje čuvali loptu, ali jasno je da imamo još puno posla. Što se mene tiče, svejedno mi je gdje će me trener postaviti. Mogu igrati središnjeg napadača, mogu ordinirati na oba krila, trener najbolje zna gdje sam mu potreban. Ja samo želim igrati.

Prilagodba na ruski nogomet još uvijek je u tijeku, a hrvatski internacionalac priznaje kako se dosta razlikuje od talijanskog načina rada.

- Ovo je moje prvo iskustvo s ruskim nogometom. Rad u Rubinu značajno se razlikuje od onog u talijanskim klubovima, osjećam umor i nije lako. Međutim polako se prilagođavam i neće biti nikakvih problema. Najvažnije je da izbjegnem ozljede - dodaje Livaja koji je na kraju sezone zamijenio dres Atalante Rubinovim.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.