Sport

Nogomet, Serie A

Allegri preuzima Juventus?

Allegri preuzima Juventus?

Prema pisanju talijanskog dnevnika Gazzette dello Sport, novim bi trenerom Juventusa trebao biti imenovan Massimiliano Allegri (46).

Podsjetimo, Antonio Conte u utorak je iznenada napustio klupu kluba s kojim je u posljednje tri sezone bio talijanski prvak. Razlog je navodno neslaganje s upravom ''stare dame'' oko politike transfera, točnije izostanak željenih pojačanja i mogućnost odlaska najvećih zvijezda.

Gazzetta dello Sport tvrdi da je Juventus reagirao ekspresno i dogovorio dvogodišnju suradnju s Allegrijem koji bi u spomenutom razdoblju trebao zaraditi dva milijuna eura. Allegri je bez posla od siječnja ove godine kada je dobio otkaz u Milanu. ''Rossonere'' je vodio od 2010. godine i u prvoj ih sezoni odveo do naslova u Seriji A. Ranije je u karijeri trenirao nogometaše Grosseta, Sassuola i Cagliarija.

Ako Allegri doista dođe u Juventus, bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati Andrea Pirlo koji se nije s njim slagao tijekom zajedničke sezone u Milanu zbog čega je 2011. i napustio San Siro.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.