Sport

Nogomet, Primera

Calderon: Ronaldu je dosta Perezovih poteza

Calderon: Ronaldu je dosta Perezovih poteza

Kako donosi Goal.com, bivši Realov predsjednik Ramon calteron smatra da se Cristiano Ronaldo zasitio kraljevskog kluba. Portugalac je u pet sezona s Realom osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i dva Kupa kralja.

Prošle je godine osvojio Zlatnu loptu, no ovog ljeta nije mu se svidjeli transferi kluba u prijelaznom roku u kojemu su otišli Angel Di Maria i Xabi Alonso.

"Moj je dojam da je Ronaldu dosta politike sadašnjeg predsjednka Florentina Pereza", izjavio je Calderon.

"Kad je stigao u Real, činilo se da će se dobro slagati s Arjenom Robbenom, ali je klub odlučio prodati Nizozemca. Prije dvije godine, Real je prodao Gonzala Higuaina, ali to se Ronaldu nije svidjelo. Prošle sezone kao pogrešku je doživio prodaju Mesuta Özila. Sada ga je zasmetala prodaja Alonsa i Di Marije". kazao je Calderon koji je bio predsjednik Reala od 2006. do 2009.

Upravo je na Ronaldovoj kupovini Florentino Perez pobijedio na predsjedničkim izborima prije pet godina. No, sve se više spominje mogućnost da se Cristiano Ronaldo vrati na Otok. U Premier ligi za njega jenajviše zainteresiran Manchester United, gdje je i stekao igračku afirmaciju. Za Ronalda zanimanja ne manjka, ali Portugalac, navode neki izvori, traži tjednu plaću od pola milijuna eura.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.