Sport

u jarmini kod vinkovaca

Boćari udruge HVIDR-a Zadar osvojili zlatnu medalju na Memorijalnom turniru 12 redarstvenika

Boćari udruge HVIDR-a Zadar osvojili zlatnu medalju na Memorijalnom turniru 12 redarstvenika

Natjecateljski boćarski turnir počeo je u 10 sati i trajao do večeri kada su bila podijeljena priznanja, pehari i medalje, nakon čega je uslijedilo druženje uz glazbu.

Dana 1. svibnja 2024. g na  terenima Športskog boćarskog kluba „Jozef” u Jarmini  kod Vinkovaca održan je boćarski Memorijalni turnir 12 redarstvenika.

Okupljanje sudionika turnira i domaćina počelo je oko 8 sati na boćalištu u Jarmini, a turnir je otvorio predstavnik MUP-a Republike Hrvatske Zvonimir Abramović.

Predsjednik ŠBK „Jozef” Jarmina Hrvoje Koledić istaknuo je kako turnir u sjećanje na 12 redarstvenika traje već godinama, a da će na natjecanju nastupiti tradicionalno 12 boćarskih ekipa, od juga do istoka Hrvatske ( Varaždin, Split, Vukovar-Mitnica, Skradin, Vukovar-Trpinjska cesta, Šibenik, Vinkovci, Zagreb, Zadar, Umag i Sotin )

Nakon otvaranja turnira uslijedio je mimohod do spomen obilježja za sve stradale Jarminčane u Domovinskom ratu gdje su predstavnici obitelji poginulih Jarminčana, Općine Jarmine, Vukovarsko-srijemske županije, MUP-a RH i Hrvatskog boćarskog saveza uz sve goste i mještane ove općine prigodno položili vijence i upalili svijeće za one koji više nisu s nama.

Natjecateljski boćarski turnir počeo je u 10 sati i trajao do večeri kada su bila podijeljena priznanja, pehari i medalje, nakon čega je  uslijedilo druženje uz glazbu.

Unatoč jakoj konkurenciji, boćari Udruge HVIDR-a Zadar uspjeli su izboriti 1. mjesto u uzbudljivom finalu gdje su pobijedili Vukovar-Mitnicu rezultatom 10:9, dok je  je treće mjesto osvojio Jozef.

 


Reci što misliš!