Sport

Nogomet, Primera

Cruyffu se sviđa nova Barca

Cruyffu se sviđa nova Barca

Legendarni Johan Cruyff za španjolski Bien Sports osvrnuo se na početak Barcelonine sezone, a dao je svoje mišljenje i o tome što očekuje od priključenja Luisa Suareza momčadi Barce nakon što mu istekne kazna.

"Mislim da bi on lako mogao još dodatno oplemeniti igru i posebno sjajnu suradnju Lea Messija i Neymara. Prošle sezone nije bilo dobro, no u budućnosti, tko zna," po tom pitanju nije bio precizan kako zna biti u svojim opservacijama Barcelonine igre Johan Cruyff, te nastavlja:

"Ono što vidim dosad je dosta dobro na početku sezone, ali nagrade dolaze u svibnju. Treba samo šutjeti i raditi, a sjajno je što unatoč mnogim promjenama Barcelona pobjeđuje. To je važan korak."

Osvrnuo se i na novu ulogu Messija u momčadi. Argentinac sada igra nešto povučenije, no prije.

"To tako ide s godinama. U jednom trenutku možda ne možete toliko zabijati kao nekada, no zato možete još bolje razigravati suigrače. To je dio Messijeva razvoja i to je normalno uz čitavu kvalitetu koju Barca posjeduje."

Za kraj, prokomentirao je i rad Luisa Enriquea koji je od ljeta preuzeo klupu Katalonaca.

"Budućnost će pokazati hoće li uspjeti, no za sada sve radi jako dobro. Sezona je duga, imate i puno ozljeda tijekom nje, pa je ponekad potrebno imati i malo sreće uz, naravno, mnogo znanja. On, zasad, ima sve to," zaključio je slavni Nizozemac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.