Sport

Taekwondo

Taekwondo: Tri medalje kadeta Zadra u Livnu

Taekwondo: Tri medalje kadeta Zadra u Livnu

Najmlađi članovi Taekwondo kluba Zadar su nastupili na tradicionalnom međunarodnom natjecanju za mlađe kadete, kadete i juniore 19. LIVNO OPEN. Organizator natjecanja je TK MAGONE iz Livna, a nastupilo je oko 320 natjecatelja iz 24 kluba iz Hrvatske, Slovenije i BiH.

Mlađi kadeti i kadeti TK Zadra i ovaj puta su polučili dobar uspjeh.

Kadet JOSIP PASTUOVIĆ je nastupio u kat. - 53 uz i uz prethodne dvije pobjede došao do finala, naišao na boljeg protivnika te osvojio DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU. Kadetkinja LUCIJA IVANČEVIĆ u kat. - 51 kg u borbi za medalju nije prošla. KARLA KLASIĆ u kat. - 47 kg je izborila jednu pobjedu i došla u borbu za medalju koju nakon odlične borbe nije uspjela osvojiti. GLORIA BOJO u kat. +59 u borbi za medalju protiv puno iskusnije protivnice nije mogla i iako je pokazala dobar rad i pogađala u glavu izgubila je borbu.

Mlađi kadeti bili su uspješniji. Najmlađi od njih, KARLO USKOK u kat. - 27 kg izgubio je u borbi za medalju, a LEO SIKIRIĆ - 43 kg kod vodstva 5:0 slučajno je pogodio protivnika nepropisno, pa je kažnjen najstrože - diskvalifikacijom, jer protivnik navodno nije mogao nastaviti borbu.

ARIANA OREČ u kat. - 39 kg s jednom pobjedom plasirala se u polufinale koje nije prošla te je osvojila TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU. TEUTA USKOK u kat. - 43 kg polučila je isti uspjeh, uz jednu pobjedu došla je do TREĆEG MJESTA I BRONČANE MEDALJE.

Slijedeći vikend juniori TK Zadra idu na Juniorsko prvenstvo Hrvatske u Rugvicu. Treneri su Ana Smolić i Mladen Uskok.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.