Sport

Nogomet, Serie A

Serie A: Juventus nadigrao Lazio

Serie A: Juventus nadigrao Lazio

Čak 11 godina prošlo je od posljednje pobjede Lazija protiv Juventusa u Rimu u Seriji A. Crna serija se nastavila, stara dama slavila je 3:0

Nogometaši Lazija nisu briljirali pred svojim navijačima. Očekivala se napeta, uzbudljiva utakmica, obzirom da rimska momčad ima najviše pobjeda u Seriji A (šest) ako ne računamo Juventus i Romu (po devet), no ispalo je poprilično - jednosmjerno!

U zadnjih pet utakmica nogometaši Juventusa i Lazija imaju po tri pobjede, no solidna forma Rimljana nije se vidjela na Olimpijskom stadionu. Juventus je slavio čak 3:0.

Pogba je zabio u 24. minuti, doveo goste u vodstvo nakon sjajne asistencije Carlosa Teveza. Loša vijest za Lazio je ta da je ove sezone. svaki put kad je Juventus poveo, na kraju i - pobijedio. Tako je i bilo na kraju. I to je sve bilo od poprilično slabašnog prvog poluvremena...

Tevez je potom zabio svoj deveti gol ove sezone, Argentinac je sjajno pogodio s ruba 16-erca u 55. minuti. Uz asistenciju i gol, definitivno prvo ime rimskog susreta. Carlos je postigao devet golova u 10 utakmica, prvi je strijelac lige trenutačno.

Devet minuta kasnije Pogba je precizan s osam metara, ako je dvojbi bilo više ih nema, momčad iz Torina zaključila je susret s nova tri osvojena boda.

Čak 11 godina Juventus nije izgubio od Lazija u Rimu u Seriji A. Posljednji put je izgubio 2013. u siječnju, ali bilo je to u kupu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.