Zabava

najmlađi će doći na svoje

Kung fu panda 4 danas na programu benkovačkog Doma kulture

Kung fu panda 4 danas na programu benkovačkog Doma kulture

U nedjelju, 5.5.2024. i najmlađi će doći na svoje: u 17:30 sati u Dom kulture Benkovac stiže nam urnebesno novo poglavlje omiljene akcijsko-komedijske franšize: Kung Fu Panda 4!

Nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa, zmajevog ratnika (nominiran za Zlatni globus Jack Black), sudbina je pozvala da se napokon…..odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To predstavlja nekoliko očitih problema. Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju.
Još gore, nedavno je viđena opaka, moćna čarobnica, Kameleon (dobitnica Oscara Viola Davis), sićušni gušter koji se može pretvoriti u bilo koje stvorenje, veliko ili malo. A Chameleon ima svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, koji bi joj dao moć ponovnog prizivanja svih velikih zlikovaca koje je Po pobijedio u kraljevstvu duhova.

Dakle, Po će trebati pomoć. Pronalazi ga (nekako?) u obliku lukavog, brzopletog lopova Zhena (dobitnik Zlatnog globusa Awkwafina), lisice corsac koja se stvarno zavlači pod Poovo krzno, ali čije će se vještine pokazati neprocjenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonovih reptilskih kandži, ovaj komični duo morat će surađivati. U procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mjestima.

*Ulaznice po cijeni od 3 EUR moguće je kupiti u Domu kulture radnim danom od 15:00 do 16:00 sati te na dan projekcije sat vremena prije prikazivanja filma.

*Djeci ispod 12 godina nije dopuštena kupnja karata bez pratnje roditelja.
 


Reci što misliš!