Sport

Nogomet, Serie A

Dybala: Mandžukić je moj idealni partner

Dybala: Mandžukić je moj idealni partner

Juventus je u petak slavio kod Lazija i uzeo tri važna boda. Stara je dama utakmicu dobila 2:0, unatoč tome što je imala samo jedan udarac na gol suparničkih vrata. Juve je nakon lošeg ulaska u prvenstvo, novom pobjedom stigao na samo četiri boda zaostatka za vodećim Napolijem.

"Nije bilo jednostavno jer smo u utakmicu ušli praćeni intenzivnim razdobljem. Bila je to solidna predstava. Bilo je važno da pobijedimo. Tijekom tjedna imamo još jednu važnu utakmicu, želimo završiti kao prvi u skupini Lige prvaka," rekao je nakon utakmice Massimiliano Allegri.

Mario Mandžukić nije zabio, ali je upisao svoju prvu asistenciju u dresu momčadi iz Torina. Povukao je napad, prošao jednog igrača pa dodao Dybali na 22-23 metra, a Talijan je zabio sjajan pogodak. Dybala je nakon utakmice nahvalio hrvatskog napadača.

"Mandžukić je moj idealan partner. On se bori s braničima i tako mi ostavlja mjesta. On je igrač uz kojega se bolje osjećam, vrlo je lako igrati s njim. Sve se više upoznajemo. On natjera braniče da se maknu sa svojih pozicija i tako mi oslobađa prostor za igru."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.