Sport

Nogometni mercato

Marotta: Da, Pogba bi mogao otići iz Juventusa

Marotta: Da, Pogba bi mogao otići iz Juventusa

"Učinit ćemo sve što možemo kako bi zadržali Pogbu, no svima mora biti jasno da će doći dan kad će netko ponuditi novac koji jednostavno nećemo moći odbiti", kazao je direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

Ovo je prvi put da netko od čelnika Juventusa javno priznaje kako je klub spreman prodati 21-godišnjeg Francuza za kojeg su interes pokazali Manchester United, PSG, Chelsea i Real Madrid.

Pogba je nedavno potpisao novi ugovor s Juventusom koji mu traje do ljeta 2019. godine, no torinski klub financijski ne stoji baš najbolje te je sigurno kako će uskoro morati prodati jednog od najnadarenijih igrača.

"Problem je u tome što Pogbi stižu ponude iz klubova koji mu nude uvjete koje mi zbog trenutne financijske situacije jednostavno ne možemo pratiti", priznaje Marotta i dodaje:

"Moramo biti realni i pomiriti se s činjenicom da je Pogba 'tražena roba' i da se mi ne možemo natjecati s puno bogatijim klubovima. Da, Pogba bi mogao otići iz Juventusa! Možda neće otići danas ili sutra, no uskoro..."

Paul Pogba je ove sezone za Juventus odigrao 24 utakmice u svim natjecanjima te zabio sedam golova. Nedavno je navodno Manchester United ponudio 90 milijuna eura odštete za njega, a 'u igri' je bila i zamjena igrača po kojoj bi Radamel Falcao otišao u Juve, a Pogba krenu put Old Trafforda s kojeg je i stigao u Torino 2012. godine.

Goal.com/hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.