Sport

Nogomet, Kvalifikacije za Euro 2016

Uvijek vjerni organiziraju fan zonu na Trgu bana Jelačića

Uvijek vjerni organiziraju fan zonu na Trgu bana Jelačića

Službeni Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" u četvrtak je pozvao sve navijače na javno gledanje utakmice Hrvatska - Italija, koja će se igrati u petak na Poljudu bez prisutstva gledatelja, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

"Centralna hrvatska FAN zona započinje nastupom banda Belfast Food zaduženog za vatreno zagrijavanje. Za ovaj spektakl 'Uvijek vjerni' su osigurali LED-ekran veličine 45 kvadratnih metara i ostale popratne sadržaje. Također, zahvaljujemo i Gradu Zagrebu što nam je omogućio ovakav spektakl", objavio je Klub navijača "Uvijek vjerni".

U srijedu je objavljeno kako u Splitu, gradu u kojem će se igrati utakmica, neće organizirati fan zone za kolektivno javno praćenje utakmice. Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar je izjavio kako su organiziranja fan zone poslali Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) koji je odgovorio da mu ne pada na pamet fan zona.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak odbacio je primjedbe splistkog gradonačelnika.

"HNS je u načelu imao dobru želju organizirati fan zone, ali za takvo što je potrebna dobra volja više sudionika", rekao je Pacak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.