Sport

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

City Galleria: Ove subote 4. "Zadar Open" međunarodni hrvački turnir za djevojčice i dječake

City Galleria: Ove subote 4.

I ove godine, u centru City Galleria održava se, u organizaciji Hrvačkog kluba Zadar, hrvački turnir za djevojčice i dječake u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim stilom. Natjecanje je međunarodnog karaktera sa ukupno čak 210 natjecatelja! 

Kvalifikacije se održavaju u OŠ Zadarski otoci - Bili Brig u jutarnjem terminu od 10 do 13 sati, a veliko finale odvijat će se na vanjskom trgu City Gallerije u popodnevnom terminu do 18:30 do 20:30 sati. 

Pozivamo vas ovu subotu, 11. srpnja da nam se pridružite i pružite podršku svim sudionicima, velikim i malim. Dočekat ćemo vas sa atraktivnim zabavnim programom, Tornadelama i susretom sa hrvačkim reprezentativcima Antoniom Kamenjaševićem koji je viceprvak svijeta i višestruki prvak Hrvatske i Ignacijem Valečićem prvakom Hrvatske.  

Iz Hrvatske na turniru će nastupiti: Donji Miholjac FAMI, Šibenik, Gospić, Podravka, Ludbreg, Bistra, Lika, Slatina, Zadar, Lokomotiva, Split  a iz inozemstva dolaze: Bosna (BIH), Sarajevo (BIH), Modrany (SVK), Kapošvar (HUN), Sigetvar (HUN), Murska Sobota (SLO) i Beregovo (UA).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.