Sport

Odbojka, Challenge Cup

Odbojka: "Marinci" izgubili kod kuće, ali vjeruju da mogu iznenaditi u Mađarskoj

Odbojka:

Odbojkaši Mladosti Marine Kaštela izgubili su u uzbudljivoj utakmici Challenge Cupa na domaćem terenu od prvaka Mađarske, momčadi Fino Kaposvara rezultatom 3:2 (26:24;19:25,26:24,24:26,14:16).

Budući da su gosti do pobjede došli u ruletu petog seta, trener domaćih Ivan Rančić nije nezadovoljan. Dapače, zadovoljan je napretkom svojih igrača te najavljuje moguće iznenađenje u uzvratnoj utakmici u Mađarskoj.

Marinci su nakon lošeg ulaska u prvi set, pojačali servis, te nakon drugog tehničkog time out-a, otišli na nedostižnu prednost i osvojili set.

Domaćin također borbenom igrom u obrani i odličnim blokom osvaja treći set, a u četvrtom pri vodstvu 16:13, dva čista napada Šestana i Giljanovića završili su u autu te Mađari u napetoj završnici osvajaju set. U ruletu petog seta presudila je jedna lopta te je prava šteta što domaći odbojkaši nisu ostvarili pobjedu.

- Čestitam mađarskim odbojkašima iako ne bi bilo nezasluženo da smo i mi pobijedili - izjavio je trener domaćih Ivan Rančić i dodao:

- Veseli me napredak u igri, posebno na servisu ali i obrani, međutim ono što nas je koštalo pobjede je dekoncentarcija u ključnim poenima, a to iskusan protivnik kažnjava. Morat ćemo još raditi da uskladimo linije jer smo značajno promijenili momčad, pa vidim još velikog prostora za napredak u igri, posebno u napadu gdje imamo velike rezerve. Svakako ne predajemo se i napravit ćemo sve da pokušamo iznenadit Kaposvar u Mađarskoj.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.