Sport

Nogomet, Kup Hrvatske

Hajduk protiv Dinama u polufinalu Kupa

Hajduk protiv Dinama u polufinalu Kupa

Burić: Radujemo se utakmicama koje ćemo igrati protiv Dinama

Današnji ždijebom je odlučeno da će Hajduk u polufinalu Hrvatskog nogometrnog kupa igrati protiv zagrebačkog Dinama. Prva utakmica je na raspored 16. ožujka u Splitu, a revanš je 6. travnja 2016. na Maksimiru. Obje utakmice igraju se u terminu od 17 sati. 

Drugi polufinalni par čine Rijeka i Slaven Belupo. 

Finale Hrvatskog nogometnog kupa bit će jedna utakmica koja je na rasporedu 11. svibnja 2016. godine.

Trener Hajduka Damir Burić komentirao je ždrijeb polufinala Hrvatskog nogometnog kupa u kojem će Hajduk igrati protiv Dinama. 

"Radujemo se utakmicama koje ćemo igrati protiv Dinama", kazao je Burić. 

"Nama je gušt igrati te utakmice kako u prvenstvu tako i u kupu. Bit ćemo spremni i motivirani, to je sigurno. Znam da će Poljud biti pun i da ćemo imaju pravu podršku naših navijača, a ja vjerujem u svoju momčad i naše mokgućnosti."  

"Žao mi je samo da će se te dvije utakmice - prva u Kupu pa onda prvenstveni derbi - igrati u razmaku od samo tri dana na Poljudu (prva kup utakmica je 16. ožujka, a prvenstveni derbi pada na 19. ožujka, op.a.), ali u svakom slučaju to će također biti veliki izazov i motiv za našu mladu momčad." 

"Imamo svoje ambicije u Kupu i siguran sam da ćemo maksimalno spremni dočekati te utakmice koje se igraju za mjesec dana", poručio je trener Hajduka Damir Burić, za službene stranice NK Hajduka. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.