Sport

Rukomet, sp 2017

Željko Babić: Ovako se bori za Hrvatsku!

Važnu pobjedu na putu prema drugom krugu natjecanja ostvarili su u subotu hrvatski rukometaši. Svjestan je toga i izbornik Željko Babić.

"I da smo izgubili, turnir je dug. Naravno, bolje je da smo pobijedili. Pokazali smo emociju, strast, borbenost...i zbog toga sam jako sretan. Ne smijemo previše slaviti. Imamo dan odmora i moramo se dobro pripremiti za Bjelorusiju. Zahvaljujem se igračima na angažmanu i borbenosti i rekao bih da se ovako igra za Hrvatsku".

Od 45. minute smo se probudili i počeli igrati svoju igru. Dosta kasno.

"Nikad nije kasno kada pobijediš. Mađari su izvrstan tim. Mi smo mlada momčad i imamo opterećenje da moramo pobjeđivati. U takvim okolnostima našim mladim igračima nije lako igrati".

Kupili ste mir i borbu za prvo mjesto protiv Njemačke.

"Nema mira nikad u hrvatskoj reprezentaciji".

Koliko bolje Hrvatska može igrati?

"Večeras smo odigrali jako dobru utakmicu. Mislim da u tajmingu možemo biti još precizniji. Teško mi je reći koliko bolje možemo igrati", rekao je Babić.

Jedan od hrvatskih heroja večeras je bio Marko Mamić.

"Mladi smo i uvijek smo željni pobjede. Čast je igrati za Hrvatsku, drago mi je što mogu pomoći. Naš je problem što smo raštrkani po cijeloj Europi i treba nam malo više vremena da se uigramo", kaže Mamić.

Standings provided by Sofascore LiveScore


Reci što misliš!