Sport

rukomet, sp 2017.

Duvnjak: Ivić je bio fenomenalan, Horvat: Presudila je obrana 6-0!

Hrvatska je u 2. kolu skupine C na svjetskom rukometnom prvenstvu pobijedila Mađarsku i upisala nova dva boda te privremeno zasjela na čelo skupine.

Usprkos prilično lošem prvom poluvremenu, Kauboji su u drugom dijelu zaigrali mnogo odlučnije i uspjeli preokrenuti rezultat. 

Svoj komentar utakmice dali su reprezentativci Domagoj Duvnjak, Filip Ivić i Zlatko Horvat. 

Duvnjak: Ivić je bio fenomenalan

"Čestitam dečkima. Mučili smo se prvo poluvrijeme, no pokazali smo karakter, pokazali smo da se možemo vratiti i kad gubimo. Sjajno smo završili prvo poluvrijeme, i onda smo se dogovorili da ćemo dodati gas, Ivić je fenomenalno branio.

Veselimo se slobodnom danu, moramo pobijediti Bjelorusiju, no prvo ćemo uživati u ovoj pobjedi i dobro se odmoriti", izjavio je Duvnjak. 

Horvat: Presudila je obrana 6-0

"Prvo poluvrijeme smo bili u grču, valjda od iščekivanja te utakmice, dugo smo se pripremali za nju i očito smo na početku malo izgorjeli, fulali smo sedmerac, dva, tri zicera. Kad smo počeli igrati 6-0, onda je to izgledalo bolje i prepoznali smo naše pogreške. Na kraju smo zasluženo pobijedili. 

Ovo je bila najteža utakmica jer je to bio prvi pravi ispit, bitno da smo probili led. Imamo dan odmora, Bjelorusija je nezgodna, no dobro ih znamo i nadam se da će mo pobijediti", rekao je Horvat.

Ivić: Bitno je regenerirati se

Bilo je teško gledati, a kamoli igrati. Hvala mojim suigračima na borbenosti. Stisli su nas Mađari od početka, bili su siloviti u obrani i u napadu, ali podigli smo koncentraciju i zasluženo pobijedili. Bitno je da se sutra regeneriramo, nije lako igrati dvije utakmice u dva dana. Pripremit ćemo se za Bjeloruse i ići utakmicu po utakmicu do kraja. 

Standings provided by Sofascore LiveScore


Reci što misliš!