Sport

Nogomet, Premiership

Bilić: Ponižen sam i ovo je moja odgovornost

Bilić: Ponižen sam i ovo je moja odgovornost

Slavenu Biliću opasno se klima stolica. Već se neko vrijeme piše o otkazu hrvatskom treneru, no nakon domaćeg 5:1 poraza protiv Arsenala itekako je svjestan toga i trener West Hama.

"Ne tražim alibi. Da, imamo problema s ozljedama, ali nismo dobri. Ovo je veliko poniženje. Žao mi je zbog navijača i kluba. Odigrali smo neke dobre utakmice ove sezone, a imali smo i dobrih trenutaka danas"; rekao je Bilić pa dodao:

"No, intenzitet nije isti kao prošle sezone, čak ni na treninzima. Zato nam se i događa toliko padova na utakmicama. U teškoj smo situaciji bili i prije ove utakmice, no očito nije sve u žrtvi za jednu utakmicu."

"Stvarno sam razočaran. Ponižen sam i ovo je moja odgovornost. Osjećam pritisak, ali to nije moj problem. Stvari se moraju promijeniti. Kvaliteta nije dovoljno, moramo biti momčad", zaključio je Bilić.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i ostvarili visoku pobjedu. Kreirali smo puno prilika, a mogli ste vidjeti da West Ham ni kod kuće nema samopouzdanja", rekao je trener Arsenala Arsene Wenger te se potom osvrnuo na trostrukog strijelca Alexisa Sancheza

"On uvijek donese nešto posebno. On je borac i klasa. Nema puno igrača poput njega. Uvijek vas može iznenaditi."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.