Sport

Nogomet, Primera

Zidane: Naslov? Sedam je bodova zaostatka...

Zidane: Naslov? Sedam je bodova zaostatka...

Zinedine Zidane slavio je u svom prvom trenerskom El Clasicu pobjedu 2:1.

"Sretan sam zbog svega, ne samo rezultata. Mučili smo se na početku, ali to je normalno, ponosan sam na igrače."

"Znali smo da će biti dobro ako ćemo se držati dogovorenog prije utakmice. Naslov? Sedam je bodova zaostatka, ali moramo razmišljati o idućoj utakmici, a to je Liga prvaka."

"Što mi se dopalo? Sve! Ofenzivno, defenzivno, bili smo jako dobri na teškom gostovanju, bili smo momčad, svi su se borili jedni za druge, a to je za trenera najbolje."

"Nismo baš počeli dobro, ali bolje je lošije početi pa završiti ako što smo mi, zar ne? Ne pobjeđuje puno momčadi ovdje..."

"Baleov poništeni gol? Nisam dobro vidio... Uloga Casemira bila je vrlo važna, ali neću imenovati nekog junaka. Da, dva su strijelca, ali posebno smo obrambeno bili odlični."

"Emotivno je velika stvar pobijediti ovdje prije utakmice u Njemačkoj. Sad želim da se momci dobro odmore jer četiri dana do iduće utakmice je vrlo malo."

A Luis Enrique je naglasio:

"Prvi nas je gol Reala uzdrmao, ali sada nam je ključna utakmica u Ligi prvaka protiv Atletica, moramo se odmoriti i oporaviti. Navijači su bili sjajni, momčad motivirana, ali kraj je sezone, suparnici su jaki..."

"Ova je utakmica za mene prošlost, nema bola, žali ili bilo čega. Imali smo dosta prilika, vrlo, vrlo dobro prvo poluvrijeme, a sada moramo ispraviti nedostatke do Atletica, koji se jako dobro brani i pritišće."

"Arda? Nije imao sreće je rušao je kad je utakmica postala malo luda. Gubio je lopte koje inače ne gubi, ali ovo je igra pogrešaka..."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.