Sport

Nogomet, Primera

Zidane poručio Barci: Neće vam biti nimalo lako

Zidane poručio Barci: Neće vam biti nimalo lako

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, pojavio se na press konferenciji uoči sutrašnjeg El Clasica na gostovanju kod Barcelone i poručio: "Spavat ću mirno večeras."

"Još ne znamo točnu situaciju s Varaneom. Napravili su pretrage jutros, ali još čekam potpune rezultate. Ova je utakmica test za nas. Mislim da smo u dobroj formi. Naravno da je ova utakmica važnija od ostalih, uvijek je bila. No, to je zapravo samo jedna jako dobra utakmica u kojoj želim svoju momčad vidjeti onakvu kakva je na treninzima. Želimo pobijediti", rekao je Zidane pa nastavio:

"Neće biti nikakvih posebnih rotacija u momčadi. Igrat ćemo standardno. Međutim, do kraja sezone će svakako biti rotacija u momčadi. Nisam s igračima niti spominjao prošli El Clasico tako da nema govora o nikakvoj osveti. Oni su itekako svjesni što se dogodilo u toj utakmici, ali sutra je jedna potpuno druga utakmica. Ja sam više puta pogledao utakmicu i dobro ju analizirao", poručio je Francuz koji je kao igrač Reala često imao sukobe s Luisom Enriqueom dok je ovaj igrao za Barcelonu:

"Takve se stvari ponekad događaju na terenu, ali one su već odavno zaboravljene. El Clasico je za svakog igrača posebna utakmica, a sad ću je doživjeti i kao trener. Jako sam sretan zbog toga", rekao je trener Reala pa otkrio i malu nezgodu na treningu:

"Toni Kroos je dobio neugodan udarac i malo nas zabrinuo, ali čini se da će ipak sve biti u redu", otkrio je Zidane kojeg ne brine previše promašaj Ronalda s bijele točke za Portugal:

"Ne zamaram se time niti najmanje, sve je to dio nogometa. Iskupio se on već u drugoj utakmici", rekao je Zidane pa nastavio:

"Znate kako se ovdje gleda na ovu utakmicu. Ovdje je najvažnije pobijediti i mi to znamo. Bio sam igrač u Realu i znam sve zahtjeve. Znam da je BBC izgubio tri El Clasica i sutra je prilika da se stvari promjene. Mi ćemo sigurno dati sve od sebe. Znamo da nas očekuje teška utakmica, ali imamo plan i želju. Jedno je sigurno, nit Barceloni neće biti lako protiv nas", poručio je Zidane.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
 

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.