Sport

Nogometni mercato

Roma popustila: Nainggolan za 36 milijuna eura odlazi u Chelsea

Roma popustila: Nainggolan za 36 milijuna eura odlazi u Chelsea

Antonio Conte nakon što Italija završi svoj nastup na Europskog prvenstvu ovoga ljeta u Francuskoj preuzima momčad Chelseaja, no slaganje momčadi aktualnog engleskog prvaka iza kojeg je razočaravajuća sezona već traje punom parom.

Goal doznaje da iz Rome put Londona tako odlazi Radja Nainggolan i to za 36 milijuna eura.

Talijanski je stručnjak 27-godišnjeg Belgijca označio kao prioritet, a ovaj bi trebao potpisati ugovor u trajanju od pet godina. Pregovori Chelseaja i Rome trajali su 48 sati, a Conte vjeruje kako je Nainggolan 'rođen za englesku ligu' i kako bi uz njegovu pomoć Chelsea sljedeće sezone sigurno bio među Top 4 momčadi u Engleskoj.

Nainggolan bi trebao unijeti dodatnu žar u sredinu terena Chelseaja gdje će konkurente imati u igračima kao što su Nemanja Matić, Jon Obi Mikel te Ruben Loftus-Cheek. 'Giallorossi' su često 'vozili na Nainggolanov pogon' otkako je ovaj stigao u Rim 2014. godine, a veliku ulogu u njegovom doalsku pod vodstvo Contea igra i činjenica kako odlično govori talijanski i engleski jezik.

Bit će zanimljivo vidjeti znači li prelazak Nainggolana da Miralem Pjanić ostaje u Romi, ili će pak Conte uzeti oba igrača 'vučice' i na njihov pogon jurišati prema naslovu prvaka Engleske.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.