Sport

Nogomet, NK Hajduk

Osječanin Ivan Kos novi predsjednik Hajduka

Osječanin Ivan Kos novi predsjednik Hajduka

Ivan Kos novi je predsjednik Hajduka. U utrci za tu poziciju pobijedio je Aljošu Bašića, Nikšu Petrušića i Tonija Štambuka.

Kos je na mjestu predsjednika Hajduka naslijedio Marina Brbića.

''Htio bih se zahvaliti Nadzornom odboru na ukazanom povjerenju. Čast je biti predsjendik Uprave i prvi čovjek ovako velikog kluba. Nadam se ostvarnju cilja, a to je veliki Hajduk'', kazao je Kos.

''Ja sam rođeni Osječanin. Od malih nogu sam se bavio nogometom, to je moj životni poziv. Igrao sam nogomet od pete do 25. godine života. Sam poziv na natječaj je stvorio u meni emociju kako bih objedinio nogomet i biznis'', rekao je.

''Otac je u mene ugradio ljubav prema sportu i to živim, ali nije direktno utjecao na ovaj natječaj. Navijač Hajduka - ja sam rekao da nisam navijač uopće, ali živjeti ideologiju Hajduka je svima čast. Ideju Hajduka mora se živjeti. Živjeti emociju je puno više nego navijati'', rekao je .

''Što se tiče sportskog direktora. Burić je sada sportski direktor, a prije same odluke obavit ću s njim razgovor. S njim ću razgovarati u narednih par dana. Onaj sportski dio je nešto čime ćemo se baviti narednih dana'', rekao je Kos.

''Infrastruktura je budućnost. Definitivno moramo paralaleno razvijati igrački kadar i infrastrukturu'', najavio je Kos.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.