Sport

Euro 2016

Pleso: Stotine navijača ovacijama dočekalo Vatrene

Pleso: Stotine navijača ovacijama dočekalo Vatrene

Nakon iznenađujućeg ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva i napuštanja Francuske nakon osmine finala, reprezentativci su se u nedjelju navečer vratili kući.

Momčad se tijekom dana oprostila od svog kampa u Deauvilleu, a za oproštaj je 'pala' i fotografija s radnicima iz francuskog hotela.

U zagrebačkoj zračnoj luci se okupilo nekoliko stotina navijača koji su došli pozdraviti hrvatske igrače koji su odigrali odlične utakmice na Euru. Reprezentacija je stigla u zagrebačku zračnu luku nešto nakon 21 sat.

Žalosnih lica su pokraj navijača prolazili jedan po jedan, a iako nisu izgledali posebno raspoloženo za slavlje, nisu odbili navijače koji su željeli fotografije. Smiješkom je navijače pozdravio kapetan Darijo Srna.

Navijači su skandirali mnoge poznate hrvatske navijačke pjesme, a ispred aerodroma se zaorilo i "Ne damo Čačića!"

"Jako nam je drago zbog ljudi koji su nas podržali i šalju nam ljubav. Jučer nam je bilo jako teško. Svi su vidjeli da smo bolji, ali bolja momčad uvijek ne pobijedi," rekao je Marko Pjaca, a Domagoj Vida je dodao:

"Nismo se ovome nadali. Ostavili smo srce na terenu, drago mi je da su navijači to prepoznali. Ovo nam je malo popravilo raspoloženje."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.