Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho ponovo opleo po sucu: Napravio je dvije velike pogreške

Mourinho ponovo opleo po sucu: Napravio je dvije velike pogreške

"Imali smo dva potpuno različita poluvremena. U prvom smo bili ispod razine koja je potrebna u ovakvoj utakmici. Trebali smo biti potpuno spremni kada je riječ o brzim odlukama i razmišljanju na terenu. Nekoliko naših igrača nije bilo na potrebnoj razini, nisu dali ono što se od njih očekivalo. Trojica, četvorica, možda i petorica igrača. Gubili smo lagane lopte i na kraju platili za svoje pogreške," rekao je nakon utakmice BBC-u Jose Mourinho pa je nastavio:

"Drugo poluvrijeme je bilo potpuno drugačije. Mi smo hrabro, ponosno i dostojanstveno jurili rezultat koji smatram da smo zaslužili - zaslužili smo pogodak u drugome dijelu."

Trener Manchester Uniteda smatra da je sudac Mark Clattenburg oštetio njegovu momčad za dva jedanaesterca. Prvi kada je Claudio Bravo srušio Waynea Rooneya, a potom i za igranje rukom Nicolasa Otamendija.

"Mark je napravio dvije velike pogreške. Claudio Bravo je trebao biti isključen, a mi smo morali dobiti jedanaesterac. Da je netko od mojih igrača to napravio na sredini terena - da su Fellaini ili Rooney to napravili, dobili bi crveni karton i slobodni udarac."

"Drugi jedanaesterac je trebao biti zbog Otamendijevog igranja rukom. Neki komentatori će reći da nije, ali on zna da je. On je gledao loptu. Nismo sretni zbog ovih odluka," zaključio je Mourinho.

"Razočarani smo, izgubili smo pred svojim navijačima, bolno je. Ali moramo dobro izanalizirati utakmicu. I City će gubiti bodove, tri boda smo od vrha i želimo biti prvaci. Nismo ušli dobro u utakmicu. Svaki duel je pripao njima i moramo vidjeti zašto se to događalo. Nije ovo bila naša najbolja utakmica, ali imali smo četiri ili pet dobrih prilika za izjednačenje," rekao je nakon utakmice Ander Herrera.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.