Sport

Tenis, Davis Cup

HRT priprema poseban program za završnicu Davisova kupa

HRT priprema poseban program za završnicu Davisova kupa

Hrvatska radiotelevizija pripremila je poseban program za praćenje završnice Svjetske skupine Davisova kupa između Hrvatske i Argentine čiju će okosnicu činiti izravni prijenosi mečeva na Drugome programu Hrvatske televizije, a usto su na rasporedu i studijske emisije, izvijestili su s HRT-a

HRT-ov program za završnicu Davisova kupa koji se od petka do nedjelje održava u Areni Zagreb počinje u petak u 13.30 sati posebnom emisijom na HTV 2 nakon čega slijedi izravan prijenos prvoga meča u 14 sati te prijenos drugoga meča oko 16.50 sati.

U subotu program započinje u 14.30 sati posebnom emisijom nakon čega slijedi prijenos meča parova te studijska emisija. U nedjelju, posljednjega dana susreta, program počinje u 13.30 sati posebnom emisijom nakon čega slijede prijenosi mečeva.

"Mečeve će komentirati Bruno Kovačević i Nikola Pilić. Studijske emisije vodit će Marko Šapit uz sudjelovanje svih relevantnih gostiju iz svijeta tenisa. U svečanoj će loži biti Mirna Zidarić, a na položaju uza sami teren novinar Daniel Križ", stoji u priopćenju HRT-a.

Završnicu Svjetske skupine Davisova kupa, kako je priopćeno, bit će moguće pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija, teletekstu i mrežnoj stranici HRT-a te pomoću multimedijske usluge HRTi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.