Sci-Tech

organizatori zadovoljni!

Konferencija Infobip Shift ostaje u Hrvatskoj, ali širi se i na "drugi kontinent"

Konferencija Infobip Shift ostaje u Hrvatskoj, ali širi se i na
Dino Stanin /PIXSELL

U Zadru je završena međunarodna developerska konferencija Infobip Shift koja je u dva dana, 19. i 20. studenoga, okupila uživo rekordnih više od četiri tisuće sudionika, a organizatori ispred tvrtke Infobip su po završetku najavili da će konferencija i dalje ostati u Hrvatskoj.

Osim uživo, konferenciju je online pratilo više od šest tisuća gledatelja, čime se Infobip Shift pozicionira jednom od najvećih takvih konferencija u Europi, a organizatori su najavili da će se širiti i na dodatnu lokaciju, ali bez navođenja detalja.

"Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao globalni karakter, a konferenciju smo i sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu. U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent, o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja", rekao je član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin.

U Zadru je Infobip Shift održan u sportskoj dvorani Krešimir Ćosić, gdje je bilo ukupno šest pozornica te 75 predavanja i panela na kojima su sudionici mogli čuti sve o brojnim novim tehnologijama od globalnih zvijezda tehnološke scene.


Reci što misliš!