Zabava

Glazba

Sea Star Festival zaokružio svoj techno program Electronic Paradise

Sea Star Festival zaokružio svoj techno program Electronic Paradise

Šesto izdanje Exitovog Sea Star Festivala, koji će se održati u Umagu od 23. do 26. svibnja, zaokružilo je svoj vrući techno program Electronic Paradise u kojem će se headlinerima ARTBAT-u, Debori De Luca, Hot Since 82 i Victoriji pridružiti 21 artist, najavio je organizator festivala.

Na Nautilis areni nastupit će jaka techno imena - Estella Boersma, DJ Jock, Katalina, DJ Gumja i Lucius Light, a Electric Waves stageom će zavladati elektro mađioničari koje predvode Inner Sense, Marcel, Pablo Panda i Kali.

U ovogodišnji lineup upisali su se i trap pop čarobnjak koji je kabrioletom uletio u trap-gang postavu - z++, rock alt live senzacija Keni Nije Mrtav, nadolazeća electro pop zvijezda Vimoksha, regionalni EDM heroji Vanillaz, kao i glazbenici koji će nastupiti na Welcome Dayu kao dio programa CACAO Я:EVOLUTION – Mose, Tebra, Mr. Forest i Donnie Darko.

Svi oni nastupit će u društvu velikih imena među kojima su Offenbach, John Newman (Hybrid DJ set), INIKO, Joker Out, Buč Kesidi, Baby Lasagna, Grše, Kuku$, Senidah, Devito, Angelina Mango, Ian Asher, Tam & Jymenik, Rouzi i mnogi drugi.

Na umaškom festivalu, kao i dosad, četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party, dok će glavni dani festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja.


Reci što misliš!