Sci-Tech

Konferencija

Web::strategija 14: Ogoljeni do weba - jeste li u toku s trendovima?

Web::strategija 14: Ogoljeni do weba - jeste li u toku s trendovima?

Web stranica je tvrtkin prozor u svijet. Kad se sve svede na web stranicu, što ona govori o tvrtki: "Imam dosadan dizajn?, Nisam user friendly?, Zbog mog lošeg SEO-a nalazim se pri dnu tražilice?" Novi/stari web prilagođen najnovijim trendovima u web developmentu hit je ove godine, zato je i odabran za temu 14. regionalne konferencije "Web::Strategija 14 - Od weba do neba", koja će se održati za 3 dana, od 14. - 16. lipnja 2012. u Hypo centru u Zagrebu.

Registracija za događaj je otvorena još samo danas putem web obrasca te je ostalo još nekoliko ulaznica 

Konferencija Web::Strategija ujedno je društveni i edukativni događaj koje je do početka 2012. godine posjetilo više od 3 000 poslovnjaka i web stručnjaka. Da je to događaj koji se ne propušta u developerskoj zajednici, svjedoči i velik broj profesionalaca koji su se okupili oko Web::Strategije 14 kao predavači, članovi odbora i sponzora.

Predavanja prvog dana konferencije pokrit će brojne teme koje obuhvaćaju procese razvoja web stranica: kako procijeniti isplativost i troškove projekta, kako izabrati hosting, kolokaciju ili CPS, tko je najvažnija osoba u razvoju softverskog proizvoda, kako trebaju surađivati web dizajner i web developer da bi se što više ubrzao proces izrade web stranica, ... Pripremljena su i predavanja konkretno vezana uz novine iz svijeta softvera: "Symfony2 - kome je namijenjen i zašto ga odabrati?", "Modernizr-browseru, identificiraj se!", "HTML5 u praksi", "Cloud kao aplikacijska platforma", "SEO za velike web stranice".

Predavači su profesionalci iz web zajednice i poduzetničkih krugova: Saša Cvetojević, Berislav Lopac, Goran Đoreski, Emanuel Blagonić, Nedim Šabić, Antonio Perić-Mažar, Ivan Nikolić, Alen Cvitković, Tomislav Tipurić, Mario Pavlović, ... Lista predavača nije konačna, a oni koji će nastupiti na Web::Strategiji 14 već godinama potvrđuju svoju kvalitetu kroz ocjenjivanje publike i profiliranje u titule TOP5 predavača Web:.Strategije.

Drugi i treći dan konferencije uvijek je namijenjen onima koji žele znati više kroz edukacije i seminare Web::Edukacije: "Responzivan web dizajn" Lucijana Blagonića, "Sigurnosno testiranje aplikacija" Vlatka Košturjaka i "Napredni SEO za developere & dizajnere" Nedima Šabića.

Web::Strategija 14 kao društveni događaj lipnja!

Bez obzira zaputili se na konferenciju kao web developer ili web dizajner u potrazi za nadogradnjom u obrazovanju ili kao poslovnjak koji želi saznati kako poboljšati web stranicu tvrtke koja ga predstavlja u svijetu, "Web::Strategija 14 - Od weba do neba" idealan je događaj iz razloga koji pokriva više od kvalitetnih predavanja i predavača. U pauzama za piće i networking savršeno je vrijeme u kojima možete zaustaviti predavača i porazgovarati s njim detaljnije o temi predavanja, razmijeniti poslovne kontakte sa susjedom iz reda koji dolazi iz iste poslovne branše, popiti kavu s organizatorima, povesti raspravu na okruglom stolu, komentirati dobitnike Zlatne nagrade Web::Strategije.

Raspoloženje konferencije začinit će i nagradna igra na kraju konferencije, a s obzirom na ograničen broj posjetitelja registrirajte se odmah, danas je zadnji dan za prijave!

Podrška sponzora i partnera se nastavlja!           

Do 14. Web::Strategije došli smo prije svega zaslugom srebrnih sponzora: tvrtke za izradu web stranica Virtus Dizajn, studija za razvoj web stranica - LogIT internet usluge i tvrtke za izradu web sustava Trikoder.

Zlatni medijski partneri su Monitor.hr, Business.hr i časopis VIDI, stručni medijski partneri Zimo.co, Maksi, Etarget i Rep.hr, te regionalni medijski partneri ITdogađaji, Frontal i Intermezzo.

Za korisnički vizualni doživljaj konferencije pobrinula se tvrtka Manifest, za fotografije Fotosvijet.com, prostor omogućava Mozaik grupa Hypo centar, tisak Timgraf Media, tehničku podršku su dali djelatnici tvrtke EURO-VAL, a Akcija je zaslužna za interaktivno upravljanje društvenim mrežama.

U organizaciji konferencije pomažu i drugi brojni partneri: Vinarija Štampar, CISEx, Neurolab i TransmeetTV, Avalon Premium Hosting, Zimo.co, Omega studio, Eversys, Web Marketing Akademija.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.