Politika

Dodik: Mesiću je bolje da šuti

Dodik: Mesiću je bolje da šuti

Dodik je odgovorio da je Hrvatska nastala na najvećem etničkom čišćenju nakon Drugog svjetskog rata

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik nastavlja s provokacijama i u BiH. Poručio je predsjedniku Mesiću da mu je bolje da šuti.

Nakon Dodikovog govora na Skupštini srpskog narodnog vijeća Mesić je poručio Beogradu da Srbima u BiH objasni da im je glavni grad Sarajevo pa će tada nestati i politički iluzionisti poput Dodika.

Na Mesićevu izjavu da je Republika Srpska nastala na etničkom čišćenju Dodik je odgovorio da je Hrvatska nastala na najvećem etničkom čišćenju nakon Drugog svjetskog rata i poručio Mesiću da mu je bolje da o tome šuti.

"Mesić je predsjednik Hrvatske i ne bi trebao brinuti o vanjskoj politici Beograda prema Srbima u BiH niti se baviti Republikom Srpskom"- zaključio je Dodik.

Mesić je odgovorio da je ova izjava još jedan u nizu Dodikovih bezobrazluka i da je Dodiku dobro poznato da je srpski entitet u BIH nastao na etničkom čišćenju. A još jedan Dodikov bezobrazluk je što u Hrvatskoj poziva Srbe da dođu u Republiku Srpsku,umjesto da poziva Bošnjake i Hrvate koji su od tamo istjerani zaključio je Mesić.


Reci što misliš!