Politika

Razbijanje BiH

Dodik Mesiću: Da skreneš pažnju s Podravke uhvatio si se Republike Srpske

Dodik Mesiću: Da skreneš pažnju s Podravke uhvatio si se Republike Srpske

"Umjesto da vlastitoj javnosti da odgovor na optužbe koje je na njegov račun izrekao dojučerašnji potpredsjednik Vlade Hrvatske Damir Polančec o umiješanosti u aferu Podravka , Mesić, bježeći od, po njega neugodne istine, pažnju Hrvatske i ostale javnosti želi preusmjeriti na za njega uvijek dežurne krivce - RS i premijera Milorada Dodika, pa i na Srbiju", stoji u odgovoru premijera Republike Srpske Milorada Dodika predsjedniku Stjepanu Mesiću.

Podsjetimo, Mesić je u Zadru naglasio da predsjednik Vlade RS Dodik čini sve da razbije BiH.

"Danas u Republici Srpskoj živi tek 8 posto Bošnjaka i Hrvata od nekadašnjih 48 posto, Dodik bi u takvim okolnostima provodio referendum o odcjepljenju o izdvajanju što mi ne prihvaćamo", rekao je tada Mesić dodajući da Beograd vodi neiskrenu politiku prema BiH, jer se ljubi se s Dodikom a dočekuje ratnog zločinca Biljanu Plavšić. Sve to ide prema cilju podrške opcije koja razara BiH.

"Mesić je u Zadru pokušao se baviti prebrojavanjem Bošnjaka i Hrvata koji danas žive u Republici Srpskoj, umjesto da je napokon dao odgovor, što je s više od 200.000 Srba protjeranih iz Hrvatske u najvećem etničkom čišćenju 20. vijeka u Europi", naglašava se u odgovoru iz kabineta premijera RS.


Reci što misliš!