Politika

Osuda izjave

HDZ: Antičević-Marinović svojim je izjavama pokazala da je protiv branitelja

HDZ: Antičević-Marinović svojim je izjavama pokazala da je protiv branitelja

Iako je Antičević-Marinović govorila o socijalnim stanovima, HDZ-ovci su to protumačili napadom na gradnju stanova za stradalnike Domovinskoga rata

Zadarski HDZ-ovci danas su sazvali novinare kako bi osudili jučerašnju izjavu saborske zastupnice SDP-a Ingrid Antičević-Marinović da je premijerka Jadranka Kosor započela turneju Rolling Stonesa, odnosno polaganja kamena temeljaca, javlja Radio Zadar

SDP-ovka je to izjavila nakon konferencije za novinare, komentirajući najavu da će premijerka sutra položiti temeljni kamen za gradnju stradalničkih stanova na Crvenim kućama.

Iako je Antičević-Marinović govorila o socijalnim stanovima, HDZ-ovci su to protumačili napadom na gradnju stanova za stradalnike Domovinskoga rata.

"Antičević-Marinović je izjavila da čim su na vidiku izbori,počinje turneja Rolling Stonesa, odnosno da premijerka polaže kamen temeljac na svakom koraku. Cijenim Rolling Stonese, ali uspoređivati ih s našim braniteljima je izjava koja ulazi u antologiju gluposti. Tom je izjavom Antičević-Marinović pokazala potupunu neosjetljivost prema stradalnicima Domovinskog rata", rekao je potpredjesnik Županijskog odbora HDZ-a Željko Lončar.

Gradonačelnik Zvonimir Vrančić također je osudio izjavu SDP-ovke Antičević-Marinović rekavši kako ona vrijeđa jedan od najznačajnijih projekata u Gradu Zadru, namijenjen ljudima koji su stradali u Domovinskom ratu:

"Koji oubiljan političar može sebi dopustiti ovakve izjave", upitao se na krajupress konferencije gradonačelnik Vrančić.

 

 


Reci što misliš!