Politika

Na Kestenijadi

Kosor uvjerena u stabilnost Vlade i HDZ-a

Kosor uvjerena u stabilnost Vlade i HDZ-a

Na tradicionalnoj jesenskoj Kestenijadi na Bundeku novinari su ponovo pitanjima zasuli premijerku

"Nemam namjeru svaki dan pričati o nekome tko je otišao", rekla je Jadranka Kosor nakon što su je novinari na Bundeku, gdje je nazočila tradicionalnoj jesenskoj Kestenijadi, upitali da komentira Sanaderovu izjavu kako ga je na povratak "natjerao nedemokratski razvoj događaja".

Međutim, Kosorica se ipak nije mogla suzdržati da ne "oplete" barem malo po bivšem mentoru, kojeg je indirektno prozvala korumpiranim.

"Ako je borba protiv korupcije nedemokratski proces, onda je sasvim jasno da je neki žele zaustaviti", kazala je Kosorica.

Također je podsjetila kako je Sanader otišao u trenutku velike ekonomske krize i kako nikome od svojih bliskih suradnika nije objasnio zbog čega odlazi.

Novinari su je upitali i da komentira zahtjev oporbe za izglasavanjem nepovjerenja Vladi. "To je akt kojim pokušavaju destabilizirati Vladu i HDZ. Ali to im neće poći za rukom", kratko je komentirala premijerka.

Govoreći o jučerašnjem sastanku s Borutom Pahorom, Kosor je izjavila: "Slovenija nas podržava na putu prema Europskoj uniji. A pitanje Ljubljanske banke će se riješiti preko Basela".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.