Politika

Povlačenje s vlasti

Crna Gora: Đukanović podnio ostavku

Crna Gora: Đukanović podnio ostavku

"Nije riječ ni o iznenadnoj a niti o ishitrenoj odluci kao što nije riječ o odluci pod bilo čijim pritiskom" rekao je Đukanović nazvavši zlonamjernim tvrdnje kako je morao otići

"Želim vas obavijestiti da sam donio odluku o povlačenju s izvršne vlasti", tim je riječima danas premijer Crne Gore Milo Đukanović objavio javnosti da se povlači nakon što je 20 godina obnašao vlast u toj zemlji. Đukanović je tako rekao da se povlači s mjesta premijera ali da ostaje na čelu svoje Demokratske stranke socijalista.

"Nije riječ ni o iznenadnoj a niti o ishitrenoj odluci kao što nije riječ o odluci pod bilo čijim pritiskom" rekao je Đukanović nazvavši zlonamjernim tvrdnje kako je morao otići.

Osim Đukanovića danas se mjesta potpredsjednika Vlade povukao i njegov stranački kolega Svetozar Marović koji kao i Đukanović nije pretjerano govorio o razlozima povlačenja tumačeći kako je riječ o "osobnim razlozima".

Novi mandatar vlade je dosadašnji potpredsjednik i ministar financija Igor Lukšić koji bi do kraja ove godine mogao izabrati novu vladu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.