Politika

Završnica predizborne kampanje

Makaranin narodnjacima pokušao otjerati Jadranku Kosor

Makaranin narodnjacima pokušao otjerati Jadranku Kosor

"Blokirana nam je imovina, mislili su da nećemo moći u kampanju. Ako treba, ići ćemo pješice jer ne mogu nam blokirati srce", rekla je Kosor

Završnica predizborne kampanje postaje sve neugodnija za Jadranku Kosor i HDZ. Nakon što su im drniški branitelji jučer poručili da nisu dobrodošli na njihovu obljetnicu, jedan ih je Makaranin pokušao otjerati visokim decibelima. S ribarice je glasno odvrnuo narodnjake, ali je na kraju on izvukao deblji kraj, piše danas.net.hr

Makarski policajci priveli su Tomislava Mravičića Mitu, vlasnika ribarice Makarski Jadran iz koje su treštali narodnjaci, pred završetak predizbornog skupa HDZ-a i Kerumova HGS-a. Prijavili su ga lokalni HDZ-ovci. 'Rat zvučnicima' zapravo je trajao i prije početka skupa. Naime, osim HDZ-a, predizborno okupljanje prijavio je i HSP dr. Ante Starčević Ruže Tomašić.

HSP-ovci su imali jači razglas koji su ugasili tijekom govora Jadranke Kosor, ali dolazak i odlazak predsjednice HDZ-a i kandidata s izborne liste popratili su gromoglasnim puštanjem pjesme Chicago Jure Stublića i stihova Vratite nam što ste krali.

Kako je riječ o prijavljenom stranačkom skupu, domaći hadezeovci nisu im previše zamjerili jer su osim Stublića puštali domoljubne pjesme. Kosor je Makarane podsjetila na predsjednika Franju Tuđmana, Domovinski rat i ulogu HDZ-a u stvaranju hrvatske države.

"Mi smo pokrenuli borbu protiv korupcije, a najviše trpimo. Blokirana nam je imovina, mislili su da nećemo moći u kampanju. Ako treba, ići ćemo pješice jer ne mogu nam blokirati srce", rekla je Jadranka Kosor.

Pozvala je čelnike Kukuriku koalicije na sučeljavanje. "Sučeljavanje da, ali s njima četvoricom od kojih jedan govori jedno, drugi drugo, treći treće, a četvrti šuti, a taj bi trebao biti šef. Rekli su mu da šuti jer je najbolje da šuti!", izjavila je Kosor i ustvrdila da je Milanoviću za vratom Čačić.

danas.net.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.