Ostalo / Gastro

Jamie Oliver

Jamie Oliver u suzama jer su pretili Amerikanci popljuvali njegove recepte

Jamie Oliver u suzama jer su pretili Amerikanci popljuvali njegove recepte

"Mi ne želimo sjediti cijeli dan i jesti zelenu salatu"

Jamie Oliver, planetarno poznat kao Goli kuhar, nedavno je odlučio svoje kulinarsko umijeće prenijeti na Amerikance za koje tvrdi da se hrane najlošije na svijetu. Za početak, ABC je počeo emitirati njegov show u popodnevnom nedjeljnom terminu, a u prvoj epizodi našlo se nekoliko izazova, koje je popularni Britanac obavio poprilično loše.

 

"Mi ne želimo sjediti cijeli dan i jesti zelenu salatu"

Naime, prva destinacija bila mu je lokalna radijska postaja u Virginiji gdje je ljude ispitivao koliko znaju o brokuli te u kojoj je količini jedu.

"Mi ne želimo sjediti cijeli dan i jesti zelenu salatu. Tko je tebe nazvao kraljem", našalio se voditelj emisije s Golim kuharom.

Nakon radijske emisije, Jamie se sastao s kuharicama iz osnovne škole Huntington u kojoj se za doručak djeci poslužuje pizza natrpana sirom, jajima i kobasicama te se obično poslužuje uz čokoladno mlijeko.

"To je hrana koja ubija Ameriku", pobunio se Oliver kojega je kuharica u čudu upitala zar se u Velikoj Britaniji ne jede brza hrana.

Sljedeći dan, Goli kuhar djeci je pripremio zdrav ručak, pohanu piletinu i rižu, dok je glavna kuharica kao alternativu ispekla pizzu sa šunkom, koja se pojela u rekordnom roku.

"Kada upoznate te ljude uvidite da nisu glupi, nisu tvrdoglavi već nikada nisu probali hranu", izjavio je Jamie.

Za kraj prve epizode, Goli kuhar bio je suočen s komentarima Amerikanaca koji su ga, blago rečeno, popljuvali, što je Britanca rasplakalo.

Hoće li Jamie uspjeti uvjeriti Amere da se počnu zdravije hraniti te hoće li se pretilost u njihovim kućanstvima smanjiti, ostaje nam vidjeti u narednim epizodama showa, koji je zasad stekao veliku gledanost.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.