Zabava

Goli kuhar

Jamie Oliver čeka peto dijete: Ovo nam je zadnje

Jamie Oliver čeka peto dijete: Ovo nam je zadnje

Najveća britanska gastro zvijezda Jamie Oliver i njegova supruga Jools jučer su se na premijeri filma 'Eddie The Eagle' u Londonu pohvalili kako u obitelj stiže prinova. Beba će biti rođena u kolovozu. Već imaju četvero djece, a sin Buddy rođen je 2015. godine.

Omiljena britanska kulinarska zvijezda Jamie Oliver uskoro će dobiti peto dijete. Vijest je procurila u javnost sinoć, a uvijek iskreni Jamie nije krio kako je trudnoća njegove supruge za cijelu obitelj bila šok i iznenađenje.

"Ovo nam je zadnje! Inače postajemo smiješni. Nismo planirali, cijela obitelj je u šoku", priznao je Oliver. Jamie i Jools zajedno su već 23 godine, od toga 15 godina u braku u kojem su dobili četvero djece, tri curice i dječaka. Sin jedinac Buddy Bear rođen je 2015. I dok Oliver osvaja svijet svojim gastro vratolomijama, Jools je prije nekoliko godina pokrenula biznis s dječjom odjećom i u tome se pokazala jako uspješnom. Njezin suprug nerijetko zna reći kako je ona šefica u kući.

"Mislio sam da ćemo imati dvoje djece, ovako veliku obitelj nisam planirao. Uglavnom, ja samo radim ono što mi Jools kaže i zasad nam dobro ide", rekao je Oliver.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.