Lifestyle

bnm

Lara Bačić nova je Miss Zadarske županije

Lara Bačić nova je Miss Zadarske županije
B. Banov

U sklopu manifestacije Biograd boat show u Biogradu na Moru u lijepoj Marini Kornati saznali smo dvanaestu finalisticu 30.Miss Hrvatske. Ona je devetnaestogodišnja Lara Bačić.

Evo što nam je rekla o sebi. “Učenica sam Medicinske škole, smjer medicinska sestra. Slobodno vrijeme provodim sa prijateljima, obitelji ili u teretani. Kao buduća medicinska sestra mogu sa sigurnošću reći da je to posao koji me istinski usrećuje. Cijeli život sam se bavila sportom od kojih je veći dio zauzeo karate, koji sam sad nadomjestila teretanom. Sudjelovala sam na Euroschool sportu u Danskoj i to je mi je bilo neko novo iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Kroz osnovnu školu sam se, osim sportom, bavila folklorom. Volim putovati i u potpunosti iskoristiti svaki dan koji je predamnom. U životu mi je cilj da što god radim da to odradim što je bolje moguće i da uvijek radim ono čega se najviše bojim jer tek tad postižem svoj vrhunac”, izjavila je nakon pobjede.

Njezinom pratiljom proglašena je Anđela Orlović.

Sedam lijepih djevojaka pokušalo je osvojiti lijepu tijaru Gemstone gallery by Ivana Milun no samo je pobjednica ovog županijskog izbora izborila plasman u finale 30.Miss Hrvatske. 

U Biogradu na Moru u resortu Ilirija djevojke su boravile nekoliko dana na pripremama uz brojna snimanja prije samog izbora sudjelovale su na modnoj reviji branda Duchess čime se nastavlja suradnja sa Snježanom Schillinger i Tinom Brišar.

Pred žirijem u kojem su sjedilai bivša Miss Hrvatske Katarina Mamić te aktualna Miss Hrvatske Tomislava Dukić, djevojke su se predstavile u kreacijama Calico Mood, nosile su naočale Tvornice naočala,a potom su prošetale i u elegantnim haljinama Nikolina wedding store. Uljepšali su ih vizažistica Marija Skara Aliji i stilisti iz lanca frizerskih salona Studia Marcela stalnog partnera izbora Miss Hrvatske. Tijekom izbora koji je vodio Davor Garić  nastupile su Biogradske mažoretkinje.

"Ove godine smo bili dio najveće manifestacije u Zadarskoj županiji Biograd boat showa.

Hvala županu gospodinu Božidaru Longin te gradonačelniku grada Biograd na Moru gospodinu Ivanu Knez što su prihvatili pokroviteljstvo,gosp.Anti Sjaušu pročelniku upravnog odjela za gospodarstvo i turizam Zadarske županije, direktoru Biograd boat showa Milanu Šangulin i nadam se da će ovo biti jedna lijepa dugogodišnja suradnja', rekla je Iva Loparić Kontek vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

 


Reci što misliš!