Zabava

obavijest

Drugi Lisinski rasprodan! Tomislav Bralić i klapa Intrade najavili još jedan koncert

Drugi Lisinski rasprodan! Tomislav Bralić i klapa Intrade najavili još jedan koncert
Zvonimir Barisin/PIXSELL

Nakon što su rasprodali koncerte 7. i 8. prosinca u Lisinskom, Tomislav Bralić i klapa Intrade zbog velikog interesa publike najavljuju i treći koncert!

Dodatni koncert održat će se 9. prosinca, pružajući zagrebačkoj publici još jednu priliku da uživa u nezaboravnoj klapskoj glazbenoj večeri.

"Nakon deset godina Lisinski nas ponovno zove! Prošlo je deset godina otkako smo zadnji put tu imali koncert - i tada su bila tri zaredom, a sada se povijest ponavlja", poručio je Tomislav Bralić. 

Ulaznice za treći koncert Tomislava Bralića i klape intrade u Lisinskom 9. prosinca dostupne su u sustavu Ulaznice.hr i na blagajnama Lisinskog.

Ovaj povratak u Lisinski za klapu Intrade ima poseban značaj jer su 2014. nastupali zadnji putu toj kultnoj dvorani rasprodavši tri uzastopna koncerta. Upravo u Lisinskom je i zagrebačka tradicija koncerata u prosincu i započela, a ove godine došla je do svoje punoljetnosti.

"Naš prvi zagrebački koncert bio je 2006. godine, a u ovih 18 godina nastupali smo na svim velikim zagrebačkim pozornicama, od Arene, Cibone do Doma sportova. Ponosni smo na ovu tradiciju", dodao je Tomislav kojem je kraj godine nezamisliv bez ove drage tradicije.

Za one koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice za prvi ili drugi koncert, pruža se još jedna prilika da uživaju u glazbenom spektaklu Tomislava Bralića i klape Intrade. Kako zadarska klapa otkriva, marljivo prolaze kroz 39 godina svog glazbenog rada kako bi repertoar obuhvatio najbolje nove i stare hitove. Dodaju da će publika imati priliku čuti i singl "Nagrišpano more" koji je nedavno, upravo po želji vjernih slušatelja, dobio spot.


Reci što misliš!