Lifestyle

#prehrana

Znate li što jede "najfit žena na svijetu"?

Znate li što jede

Tia-Clair Toomey, poznatija kao "najfit žena na svijetu", pojede oko 2900 kalorija u danu.

Četverostruka osvajačica CrossFit igara nedavno je na YouTubeu objavila video u kojem je dala detaljan uvid u svoju prehranu. 27-godišnja Toomey naporno trenira i treba puno energije pa zato njen jelovnik uključuje dva doručka, ručak i večeru. 

Dan počinje buđenje oko 7:30 sati, nakon čega pojede veliku zdjelu zobene kaše s borovnicama, bananom i medom. "Ovo je obrok koji volim. Zasiti me i osigurava mi energiju za prvi trening", kazala je. Prvim doručkom unosi 455 kalorija, a onda odrađuje kardio trening. Nakon toga slijedi drugi doručak koji se sastoji od peciva. Jedan dio pojede uz prženo jaje i avokado, a drugi uz maslac od kikirikija i džem od borovnica. Ovim obrokom unese oko 640 kalorija, a nekad se počasti i purećom šunkom i slaninom.

Poslijepodne diže utege, popije jedan do dva proteinska shakea te pojede ručak. To njenom dnevnom unosu dodaje još 950 kalorija. Kroz dan pije puno vode, a večera sadržava 600 kalorija. Najčešće je to losos (ili crveno, odnosno bijelo meso ili neka druga riba), cikla, riža i povrće. 

Za desert voli pojesti energetsku pločicu od žitarica i popiti šalicu čaja.


Reci što misliš!