Lifestyle

#veze

Četiri znaka koja ukazuju na to da frajer nije zainteresiran samo za seks, već i za puno više

Četiri znaka koja ukazuju na to da frajer nije zainteresiran samo za seks, već i za puno više

Pročitajte njegovo ponašanje i otjerajte sve upitnike...

Želi provoditi vrijeme s vama

Na službenim spojevima, dečko nastoji biti najbolji što može i tada ga je teško procijeniti. Ali ako je ozbiljno zainteresiran za vas, uključit će vas u razne aktivnosti koje voli – upoznat će vas s frendovima, pozvati da gledate film zajedno ili da odete u šetnju – u različito doba dana ili tjedna.

Izgovorio je riječ 'veza'

To zvuči nebitno, ali dečki koji imaju fobiju od veza, koriste fraze poput 'izlaziti zajedno'. Dečko koji je u stanju izreći riječ 'veza' a da se ne oznoji, pokazuje da je spreman za odgovornosti i obaveze koje nosi veza.

Samozatajan je u početku

Svi imamo problema, ali dečko koji ih istrese odmah na prvom spoju, možda vas želi malo zaplašiti ili stvoriti opravdanje za buduće ponašanje kad će se ponijeti kao kreten. Otkrivanje problema s kojima se nosi događa se postupno kako se stječe međusobno povjerenje.

Ležerno vam spomene svoju bivšu

Naravno, ako vam se čini da je opsjednut njome ili još ljut na nju zbog prekida, postoji šansa da ćete biti uvučeni u nezavršenu dramu. Ali, ako je spomene onako usput u razgovoru, to pokazuje da je krenuo dalje i da je spreman za novu vezu.