Lifestyle

Samo ih okrenete

Znate li kako treba jesti Jaffa kekse?

Znate li kako treba jesti Jaffa kekse?

"Ovo saznanje je okrenulo moj svijet naopako", kaže još jedan korisnik.

Omiljeni Jaffa keks gotovo svi ljudi počnu jesti prvo s čokoladne strane, a zatim prelaze na žele u sredini i meki biskvit na kraju. Uz to, kada ga poslužuju, svi nerijetko okrenu čokoladni dio prema gore, kao da je to prednja strana keksa.

Tvorci ovog popularnog keksa otkrili su da to zapravo nije ispravno te da je čokoladni dio, donji dio! Kada ćete idući put Jaffu slagati na tanjur i poslužiti gostima, okrenite biskvit prema gore - on je glavni dio keksa, prenosi The Sun. Ova vijest je, potpuno očekivano, izazvala burne reakcije na društvenim mrežama, pa je tako jedna osoba rekla da to uopće nema smisla jer će se, ako čokoladnu stranu držite prema dolje, ista otopiti pod prstima.

Jedna osoba je istaknula i kako je u svim reklamama kao i u pakiranju čokolada okrenuta prema gore.

"Ovo saznanje je okrenulo moj svijet naopako", kaže još jedan korisnik.

Glasnogovornik brenda rekao je za medije: "Zadnji korak u izradi McVitie's ili Jaffa keksa je provlačenje kroz aparat s čokoladom koji napravi glazuru. Istina je što čujete, čokoladni dio je zapravo donji dio ovih keksa."