Lifestyle

savjeti Krystal Bick

Tri poteza koji će vam olakšati i najstresnije dane

Tri poteza koji će vam olakšati i najstresnije dane
Pexels

Poznata blogerica Krystal Bick za časopis Elle otkrila je kako preživljava Tjedne mode tijekom kojih joj se svakodnevica sastoji od revija, prezentacija, tuluma, sastanaka s dizajnerima i mnogih drugih obaveza

Uz sve obaveze i brige nije čudno da u nekim trenucima poželite odustati od svega. No stvarnost tako ne funkcionira.

Poznata blogerica Krystal Bick za časopis Elle otkrila je kako preživljava Tjedne mode tijekom kojih joj se svakodnevica sastoji od revija, prezentacija, tuluma, sastanaka s dizajnerima i mnogih drugih obaveza zbog kojih vrlo često ne uspije uhvatiti više od četiri sata sna tijekom noći. 

Ovo su njezina tri ključna savjeta: 

1. Dopustite intuiciji da vas vodi

Čak i ako ste nešto isplanirale, a osjećaj u želucu govori vam da to ne napravite tako - poslušajte ga. Ponekad je bolje voditi se vlastitom intuicijom jer ako je ne poslušate vrlo vjerojatno ćete kasnije požaliti, što će povećati količinu dnevnog stresa i bit ćete nezadovoljni i živčani. 

2. Spavajte što je više moguće

Iako tijekom najužurbanijih dana nema vremena odspavati osam sati u komadu, Krystal je istaknula kako svaku moguću priliku koristi za odmor i nastoji skupiti što je više moguće sati sna tijekom dana kako joj imunitet ne bi oslabio te kako bi joj raspoloženje i energija ostali na pristojnoj razini. 

3. Ne zaboravite malo usporiti

Što god vas čini toliko zauzetima, vodi vas negdje. Svaki dan uzmite nekoliko minuta vremena, izađite na zrak bez mobitela i bez pratnje i duboko dišite. Razmislite o svojim ciljevima i ostvarenjima i podsjetite se što vas to motivira da svakodnevno obarate prepreke i širite svoje mogućnosti i vidike. 

Index


Reci što misliš!