Lifestyle

zablistala

Lucija Šarić otkrila kako živi nakon Života na vagi

"Svašta su pisali prvo sam bila sponzoruša, pa sam postala razmaženo derište, pa principessa, sve sam moguće bila", priča nam Lucija Šarić koja je odrasla u jednoj od najvećih obiteljskih kuća u Hrvatskoj.

"Pola kvarta tu je mislilo da se škola gradi, to je bilo jako smiješno. Ljudi ostanu u šoku jer nije to kuća koji možeš vidjeti svaki dan. Puno truda i novaca je uloženo u nju da zablista."

Zablistala je i Lucija otkako je skinula pozamašan broj kilograma. Strogi režim prehrane, ali i mukotrpni treninzi, njezin su put do magične brojke 70 koju već dugo nije vidjela na vagi.

"Izgubila sam puno, smatram da je za period u kojem sam izgubila-dovoljno. Startala sam sa 135, a cilj je 68-70 kilograma. Život na vagi mi je pomogao radi motivacije, to je za mene bila prva stranica nove knjige. "

„Dobri tajkun“ nadimak je njezina oca Marijana, a s epitetom „tajkunova kći“, Lucija se s godinama već naučila nositi.

Dugo sam pokušavala to sakrit kako se ne bi čulo za to, ali eto nisam mogla utjecati."

"Devet spavaćih soba, 13 kupaonica, bazen, pa čak i kućna kuglana, samo su dio raskoši u kojoj je odrasla ova kandidatkinja druge sezone „Života na vagi“. Živi lagodan život, ali smatra da bi se snašla u bilo kojoj situaciji. 

 Da, malo je stvari u kojima se Lucija Šarić ne bi snašla, jer kad DOĐE nova figura, posvetit će se glazbenoj karijeri.

"Pjevanje je svakako u planu. Smatram da to treba doći nakon moje transformacije. Nije da ja se sramim sebe deblje nego jednostavno mislim da za pjevanje čovjek treba imati X faktor, a X faktor je još bolji kad imaš cijeli paket."

Tabloid.hr


Reci što misliš!