Lifestyle

ženski kantun

Ljeto u kosi: Najpopularnije frizure za vruće dane i noći

Ljeto u kosi: Najpopularnije frizure za vruće dane i noći

Pletenice su se vratile na velika vrata prije dvije godine, a i ove su zadržale status jedne on najpoželjnijih frizura

Ženstvena duga kosa uvijek je na vrhu popularnosti među ženskom populacijom. Pronađite nove načine kako urediti svoju kosu uz pomoć nekih od trenutno najpopularnijih frizura za dugu kosu, piše magazin.net.hr

Ravna duga kosa

Kada je raspuštena i pada preko ramena, jako duga sjajna kosa je jako, jako seksi. Postignite je pomoću pegle za kosu, a vrhove definirajte kremom, serumom ili sprejom za sjaj.

Kovrče na vrhovima

Dodajte svojoj dugoj kosi živost pomoći kovrča samo na vrhovima pramenova. Širokom četkom prolazite kroz kosu dok je fenirate, kroz koju ste provukli neki učvršćivač poput kreme ili pjene za kosu. Potom uvijačem za kosu radite velike kovrče, bez posebnog reda. Završite tako da prstima nježno prođete kroz uvijene vrhove.

Pletenice

Pletenice su se vratile na velika vrata prije dvije godine, a i ove su zadržale status jedne on najpoželjnijih frizura. Pletenice su razigrane, mladalačke i mogu biti od velike koristi kada vam kosa 'podivlja' i ne znate što biste s njom. Sve kombinacije s pletenicama su poželjne, zato budite maštovite!

Konjski rep

Dajte svom repu trendi notu tako što ćete ga podignuti više i definirati sjajnim vrhovima. Tajna savršenog repa je četkanje, četkanje i četkanje dok vam sva kosa ne legne bez ijednog ispupčenja ili čuperka.

'Neuredna' punđa

Jedan od najpopularnijih stilova za dugu kosu jeste neuredno podignuta kosa u punđu, što i ne iznenađuje jer je iznimno ženstven i jednostavan za postići. Prije nego kosu zavrtite i učvrstite kopčom, dodajte joj glamuroznu notu tako što ćete podići korijen sa sredstvom za volumen i tapiranjem.


Reci što misliš!