Lifestyle

napravite 'čistku'

Tipovi prijateljica kojih se morate riješiti

Tipovi prijateljica kojih se morate riješiti

Svatko od nas ima prijatelje i "prijatelje", a s ovima drugima prije ili kasnije morate raskrsiti ako spadaju u grupu toksičnih

Proljeće je vrijeme čišćenja, no nemojte samo provjetriti ormare i pospremiti zimsku odjeću, potrudite se i napravite čistku i u svom životu. Za početak, malo pregledajte broj prijatelja na društvenim mrežama i srežite ih na logičnu mjeru, a zatim se bacite na stvarni život.

Prijateljice su uvijek dobrodošle, bez njih je u životu teško, no bez "prijateljica" život će naglo postati ljepši i sretniji.

Jako je dobro riješiti se one koja, primjerice, zaboravi na vas čim nađe novog partnera. Kad je sama, zove par puta dnevno, bez obzira jeste li vi sami ili u vezi, ali kad se dočepa muškarca, kao da je zaboravila vaš broj.

Drugi tip "prijateljica" su one koje govore samo o sebi, neovisno o tome imate li i vi problema, svaki razgovor postaje monolog o njoj. Treba li vam takva osoba u životu? Ne.

Jednako tako 'otkantajte' i onu koja u životu ne radi ništa. Naime, ta će se naduriti svaki put kad na njenu ideju odgovorite da morate na posao, a to vam u životu ne treba. 

Za kraj, u ropotarnicu prošlosti preselite i onu koja je ljubomorna na vaše uspjehe, jer nikad nećete moći nešto proslaviti baš onako kako treba, jer će ona imati par otrovnih primjedbi koje će vam ubiti raspoloženje.

Metro-portal.hr


Reci što misliš!