Lifestyle

Ženski kantun

Stvari koje se ne toleriraju ni najbližim prijateljicama

Stvari koje se ne toleriraju ni najbližim prijateljicama

Neke se granice ne smiju prijeći.

1. Zanemarivanje zbog dečka
 
Shvaćamo, u sedmom si nebu i s leptirićima u trbuhu te svaki slobodni trenutak želiš provesti s njim. No, tvoje prijateljice su bile tu i prije njega, a vjerojatno će biti i poslije. Također, on ti nikad neće zamijeniti ono što imaš s njima - od iskrenih razgovara, ženskih večera i druženja do korisnih savjeta.
 
2. Kašnjenje i otkazivanje dogovora
 
Svakome se dogodi, no ako takvo ponašanje postane pravilo, a ne iznimka, onda je to problem. Time pokazuješ da ju ne poštuješ, kao ni njezino vrijeme, iako to možda trenutno ne shvaćaš.
 
3. Novac
 
Svako društvo, bilo muško ili žensko, ima onu jednu osobu, koju zaboli glava, svaki put kada dođe red na nju da nešto plati. Ponekad se doista nema pa se skupi. No, kada to postane ustaljeni obrazac ponašanja, onda to postaje i razlog ne pozivanja iste te osobe na druženja.
 
4. Natjecanje
 
Prava prijateljica baš nikada neće biti ljubomorna na tvoje uspjehe, već ponosna na njih te će ti u svakom trenutku pomoći da ostvariš svoje snove. 

5. Bahatost
 
I kad postoji neki problem, sve se uvijek može riješiti mirnim razgovorom, bez bahatosti, podizanja glasa i neprimjerenih riječi. Prave prijateljice to znaju.
 
6. Uskraćivanje pomoći
 
Ti si baš uvijek tu za nju kada treba, no kada ti trebaš hitno neku uslugu, ona baš nikada ne može. "Oprosti, ali baš sam se dogovorila s Markom da ću..." Ako na nju ne možeš računati, vrijeme je da dobro razmisliš o tome trebaš li takvu osobu u svom životu.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.