Lifestyle

3, 2, 1, kuhaj!

Krš i lom u trgovini: samo najbrži zgrabili željene namirnice!

Krš i lom u trgovini: samo najbrži zgrabili željene namirnice!

Kandidati će večeras kuhati jela sa onim namirnicama, koje će sami odabrati u SPAROVOJ trgovini.

''Znate da je trčanje već neko vrijeme jako popularno u Hrvatskoj. Sve regije trče, broje kilometre, maratone i tako dalje. Ja si uvijek mislim da nam je to samo izlika da možemo što više pojesti pa onda trčanjem te kalorije riješiti. Bilo kako bilo, trčimo puno i zato se i vaš današnji zadatak zove trk na plac“, kazala je Doris, te dodala da je i dalje riječ o obiteljskom tjednu, te da je na kandidatima da pripreme onaj fini 'nedjeljni ručak', baš kakvog svi volimo.

Parovi će večeras pripremiti toplo predjelo i glavno jelo s prilogom, za koje će imati 75 minuta. Dok je jedna osoba  imala tri minute za izvidnicu namirnica u „Tri, dva, jedan“ trgovini, druga je pak imala minutu da uzme željene namirnice.

„Tri, dva, jedan – sad!“, uzviknula je Doris kandidatima, pri čemu je nastala velika pomama u SPARU, a neki kandidati nisu ni uspjeli odabrati željene namirnice.

Hoće li neki parovi servirati žiriju prazan tanjur ili će se ipak uspjet spasiti, ne propustite doznati već večeras u 19:50 sati, na RTL-u! 


Reci što misliš!