Lifestyle

rtl-ov show

3, 2, 1, kuhaj: Kandidati kao školarci uzbuđeni novim tjednom u showu

3, 2, 1, kuhaj: Kandidati kao školarci uzbuđeni novim tjednom u showu

Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković i Tomislav Špiček ovog su se ponedjeljka vratili u studio popularnog RTL-ovog gastro showa nakon kratkog, ali zasluženog odmora. Veličanstveni trojac iskoristio je 'slobodne dane' kako bi nastavio s poslovnim projektima izvan snimanja showa.

Tako se Tomek vratio u kuhinju poznatog zagrebačkog restorana, gdje priprema novi jesenski jelovnik sa sezonskim namirnicama, a Mateja svojoj uredničkoj ulozi u časopisu 'Dobra hrana', čiji novi broj uskoro izlazi.

Mate je slobodno vrijeme iskoristio kako bi pokrenuo nove poslovne pothvate i obavio već dogovorene, ali i kuhao za svoje najmilije. Svojim se posljednjim 'ulovom' s tržnice, dvije kile teškom palamidom, pohvalio i na društvenoj mreži.

Na upit jesu li se odmorili, natjecatelji su jednoglasno priznali kako su jedva čekali vratiti se na set.

Za početak su jedni drugima uzbuđeno prepričavali dojmove s gledanja prvih epizoda na televiziji, a potom i ustanovili da se osjećaju kao da su se vratili u školske dane – naviknuli su svaki dan kuhati za žiri.

Tjedan dana u društvu obitelji i prijatelja učinilo je svoje jer su se kandidati vratili na set puni entuzijazma i elana. No, hoće li im pozitivan stav pomoći u daljnjem nastjecanju ili će popustiti pod pritiskom? Doznat ćemo uskoro, u novim epizodama popularnog RTL-ovog gastro showa!


Reci što misliš!