Lifestyle

3, 2, 1, kuhaj!

Svake sezone ista priča: juha nije predjelo!

Svake sezone ista priča: juha nije predjelo!

U večerašnjoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ natjecatelji će žiriju predstaviti dva jela – predjelo i glavno jelo. Članovi žirija, ponukani iskustvom iz prijašnjih epizoda, opet će kandidate upozoravati da juha nije predjelo.

Nije dugo trebalo da članovima žirija showa počne para izlaziti iz ušiju. U večerašnjoj emisiji RTL-ovog popularnog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, brat i sestra nisu impresionirali žiri.

Naime, Tihana i Nikola su imali su svega 75 minuta za pripremu predjela i glavnog jela, a kada je bio red za kušanje – servirali su žiriju ono ne moguće – juhu!

„Je li juha toplo predjelo?“, upitao je Špiček mlade kuhare amatere i dodao da nisu odradili današnji zadatak kako treba.

Sigurni smo da već svi znaju da se Tomeku diže kosa na glavi ako mu se na kušanje donese famozna juha, jer alfa i omega žirija pokušava već petu sezonu za redom objasniti natjecateljima kako juha, u restoranima, nikada nije navedena pod rubriku predjela.

Kako su prošli Tihana i Nikola i koji se par pokazao najboljim, doznajte u novoj epizodi koja je upravo počela s emitiranjem na RTL-u!


Reci što misliš!